Rune
Annika G.
Jesper G.
Annika D.
Isabell
Jesper H.

Rune Lunde Havgaard

26 år, Slagtermester, Rævhede Naturprodukter

Jeg er nærmest født ind i slagterfaget, og i dag arbejder jeg som slagtermester ved Rævhede Naturprodukter, som er en spændende familievirksomhed i udvikling.

Slagteruddannelsen giver utrolig mange muligheder også i udlandet. I løbet af min læretid var jeg i både Etiopien og Holland, hvor jeg lærte en masse om faget og nye teknikker.

I vores vildtslagterbutik har vi stort set alt, hvad hjertet kan begære. Vi sælger alt fra hjort og fasaner til zebra, krokodille, vandbøffel og struds.

Hey mester!

Vi er slet ikke færdige med dig endnu! Sign up, og få dine fremtidsmuligheder leveret direkte til din inbox.

"Jeg laver det hele, men jeg har specialiseret mig inden for fermentering, lufttørring og gammeldags slagterhåndværk. Det er faktisk noget, jeg er mega stolt af."

Rune Lunde Havgaard

26 år, Slagtermester, Rævhede Naturprodukter

Annika Gunneklev

23 år, Danmarksmester i Skills 2015

Jeg er en pige fra Aalborg med fuld fart på, som elsker nye udfordringer og oplevelser. Da jeg valgte at blive slagter, var det fordi, jeg syntes, at der var noget helt specielt ved at vide, hvor dyrene kommer fra. Vide hvordan de har haft det og lære hvilke udskæringer, der er bedst til de forskellige retter.

Det er fedt at arbejde med et fag, hvor håndværket er i fokus og hvor man hele tiden kan lære mere og blive dygtigere. Efter min elevtid fik jeg job hos slagter Lund på Frederiksberg, hvor jeg har udviklet mine evner inden for slagterfaget utrolig meget.  

Hey mester!

Vi er slet ikke færdige med dig endnu! Sign up, og få dine fremtidsmuligheder leveret direkte til din inbox.

"I 2015 stillede jeg op i DM i Skills og vandt prisen som Danmarks bedste Slagterelev. Det er jeg rigtig stolt af."

Annika Gunneklev

23 år, Danmarksmester i Skills 2015

Jesper Goosmann

26 år, Industrislagterlærling

Jeg er i lære som industrislagter og bliver færdiguddannet i april 2017. Når jeg har valgt netop industrislagterfaget, er det fordi jeg elsker at arbejde med kød.

Man lærer hvor kødet kommer fra, og hvad det kan bruges til. En vigtig del af arbejdet går også ud på at udskære kødet, så det passer til den efterspørgsel, der er på markederne rundt om i verden.

Som industrislagter arbejder du typisk på et slagteri. Her kan tonen godt være lidt grov – men på den gode måde. Så du må gerne have en god portion humoristisk sans, være nysgerrig og være klar på lidt sjov og ballade.

Hey mester!

Vi er slet ikke færdige med dig endnu! Sign up, og få dine fremtidsmuligheder leveret direkte til din inbox.

"Det er et fedt håndværk at kunne opskære dyrene og udbene kødet korrekt. Man lærer hvor kødet kommer fra, og hvad det kan bruges til."

Jesper Goosmann

26 år, Industrislagterlærling

Annika Damgaard

23 år, Mestersvend, Kvickly

Jeg er typen, der gerne vil prøve det hele af, så jeg har været ansat både hos en privat slagter og i butik. I dag er jeg mestersvend i Kvickly i Albertslund. Her har jeg masser af skønne udfordringer, men får også lov til at udfolde mig med nye ideer, præcis som jeg vil.
Vi laver bl.a. hjemmelavede produkter som spegepølse, bacon og hamburgerryg. Det synes jeg er super fedt! Men det er også cool med et afbræk og kunne tilberede de mange lækre delikatesser, vi sælger.

Hey mester!

Vi er slet ikke færdige med dig endnu! Sign up, og få dine fremtidsmuligheder leveret direkte til din inbox.

"Jeg har været udlært i 4 år og brænder stadig lige så meget for faget. Opgaverne, maden, stemningen, kundekontakten og ikke mindst slagterhumoren er lige noget for mig."

Annika Damgaard

23 år, Mestersvend, Kvickly

Isabell “Bella” Vegsund

25 år, Slagtersvend, Slagter Jesper

Jeg har været udlært som detailslagter i 3 år og elsker mit job. De varierende dage giver utrolig stor frihed i hverdagen. Jeg elsker at rådgive kunderne og sikre mig, at de får den bedste oplevelse, når de kommer i butikken.

Jeg blev uddannet i Ålesund i Norge og er sidenhen blevet ansat i en slagterforretning på Farum Bytorv. Her arbejder jeg med slagtervarer både i vores delikatesseafdeling og i det varme køkken. Vi har vores helt eget pølsemageri, hvor vi producerer alt fra pølser og leverpostej til hamburgerryg og bacon. Vi laver også forskellige mayonnaisesalater, grønne salater og meget andet.

Hey mester!

Vi er slet ikke færdige med dig endnu! Sign up, og få dine fremtidsmuligheder leveret direkte til din inbox.

"Det er altid en fornøjelse, når en kunde kommer glad tilbage med ros – både til det vi laver og den rådgivning, vi har givet. Det gør mig stolt som slagtersvend."

Isabell “Bella” Vegsund

25 år, Slagtersvend, Slagter Jesper

Jesper Hartvigsen

25 år, Produktionskoordinator, Bilka Esbjerg

Jeg blev udlært som 18-årig ved en privat slagter i Esbjerg. I dag er jeg ansat ved Bilka Esbjerg som produktionskoordinator i slagterafdelingen, hvor jeg har ansvaret for vores nye køddiske i delikatesseafdelingen. Ikke to dage er ens, når jeg går på arbejde.

Det er mit ansvar, at kvaliteten og hygiejnen er i top og alting spiller. I vores afdeling har vi et helt unikt sammenhold.

Jeg er glad for mad, så derhjemme bruger jeg meget tid på madlavning, hvis jeg da ikke lige er på fodboldbanen eller sammen med venner og familie.

Hey mester!

Vi er slet ikke færdige med dig endnu! Sign up, og få dine fremtidsmuligheder leveret direkte til din inbox.

"Som gourmetslagter har jeg også kontakten med kunderne, som jeg rådgiver, så de kan gå hjem og lave den perfekte middag."

Jesper Hartvigsen

25 år, Produktionskoordinator, Bilka Esbjerg

Rune Lunde Havgaard

Jeg er nærmest født ind i slagterfaget, og i dag arbejder jeg som slagtermester ved Rævhede Naturprodukter, som er en spændende familievirksomhed i udvikling.

Slagteruddannelsen giver utrolig mange muligheder også i udlandet. I løbet af min læretid var jeg i både Etiopien og Holland, hvor jeg lærte en masse om faget og nye teknikker.

I vores vildtslagterbutik har vi stort set alt, hvad hjertet kan begære. Vi sælger alt fra hjort og fasaner til zebra, krokodille, vandbøffel og struds.

Jeg laver det hele, men jeg har specialiseret mig inden for fermentering, lufttørring og gammeldags slagterhåndværk. Det er faktisk noget, jeg er mega stolt af.

Annika Gunneklev

Jeg er en pige fra Aalborg med fuld fart på, som elsker nye udfordringer og oplevelser. Da jeg valgte at blive slagter, var det fordi, jeg syntes, at der var noget helt specielt ved at vide, hvor dyrene kommer fra. Vide hvordan de har haft det og lære hvilke udskæringer, der er bedst til de forskellige retter.

Det er fedt at arbejde med et fag, hvor håndværket er i fokus og hvor man hele tiden kan lære mere og blive dygtigere. Efter min elevtid fik jeg job hos slagter Lund på Frederiksberg, hvor jeg har udviklet mine evner inden for slagterfaget utrolig meget.  

I 2015 stillede jeg op i DM i Skills og vandt prisen som Danmarks bedste Slagterelev. Det er jeg rigtig stolt af.

Jesper Goosmann

Jeg er i lære som industrislagter og bliver færdiguddannet i april 2017. Når jeg har valgt netop industrislagterfaget, er det fordi jeg elsker at arbejde med kød.

Man lærer hvor kødet kommer fra, og hvad det kan bruges til. En vigtig del af arbejdet går også ud på at udskære kødet, så det passer til den efterspørgsel, der er på markederne rundt om i verden.

Som industrislagter arbejder du typisk på et slagteri. Her kan tonen godt være lidt grov – men på den gode måde. Så du må gerne have en god portion humoristisk sans, være nysgerrig og være klar på lidt sjov og ballade.

Det er et fedt håndværk at kunne opskære dyrene og udbene kødet korrekt. Man lærer hvor kødet kommer fra, og hvad det kan bruges til.

Annika Damgaard

Jeg er typen, der gerne vil prøve det hele af, så jeg har været ansat både hos en privat slagter og i butik. I dag er jeg mestersvend i Kvickly i Albertslund. Her har jeg masser af skønne udfordringer, men får også lov til at udfolde mig med nye ideer, præcis som jeg vil.
Vi laver bl.a. hjemmelavede produkter som spegepølse, bacon og hamburgerryg. Det synes jeg er super fedt! Men det er også cool med et afbræk og kunne tilberede de mange lækre delikatesser, vi sælger.

Jeg har været udlært i 4 år og brænder stadig lige så meget for faget. Opgaverne, maden, stemningen, kundekontakten og ikke mindst slagterhumoren er lige noget for mig.

Isabell “Bella” Vegsund

Jeg har været udlært som detailslagter i 3 år og elsker mit job. De varierende dage giver utrolig stor frihed i hverdagen. Jeg elsker at rådgive kunderne og sikre mig, at de får den bedste oplevelse, når de kommer i butikken.

Jeg blev uddannet i Ålesund i Norge og er sidenhen blevet ansat i en slagterforretning på Farum Bytorv. Her arbejder jeg med slagtervarer både i vores delikatesseafdeling og i det varme køkken. Vi har vores helt eget pølsemageri, hvor vi producerer alt fra pølser og leverpostej til hamburgerryg og bacon. Vi laver også forskellige mayonnaisesalater, grønne salater og meget andet.

Det er altid en fornøjelse, når en kunde kommer glad tilbage med ros – både til det vi laver og den rådgivning, vi har givet. Det gør mig stolt som slagtersvend.

Jesper Hartvigsen

Jeg blev udlært som 18-årig ved en privat slagter i Esbjerg. I dag er jeg ansat ved Bilka Esbjerg som produktionskoordinator i slagterafdelingen, hvor jeg har ansvaret for vores nye køddiske i delikatesseafdelingen. Ikke to dage er ens, når jeg går på arbejde.

Det er mit ansvar, at kvaliteten og hygiejnen er i top og alting spiller. I vores afdeling har vi et helt unikt sammenhold.

Jeg er glad for mad, så derhjemme bruger jeg meget tid på madlavning, hvis jeg da ikke lige er på fodboldbanen eller sammen med venner og familie.

Som gourmetslagter har jeg også kontakten med kunderne, som jeg rådgiver, så de kan gå hjem og lave den perfekte middag.